The Beginning

Vi sad to venner på trappen og nød en dåse cola hver. Da denne var tom og vi trængte til mere, åbnede vi en 2 liters flaske indkøbt i nærmeste supermarked. Skuffelsen var stor hos os begge, da denne, i forhold til en dåse, smagte både flad og var helt anderledes i smag og sødme.

Det var i dette øjeblik at vi blev mere opmærksomme på at kvaliteten på Coca-Cola var/er meget svingende. Det er stor forskel på smagen alt efter hvilken emballage eller hvilket land Coca-Colaen kommer fra.

I denne blog taler vi kun om Coca-Cola, alle andre mærker opfatter vi som surrogater, der intet har med "the real thing" at gøre. Når vi fremover nævner Cola er det underforstået Coca-Cola.

Vi vil forsøge at anmelde alle de typer af Cola vi kan komme i nærheden. Det være sig forskellige slags alt efter emballagetype, nationalitet e.t.c. For os er helhedsoplevelsen også vigtig, hvorfor vi vil "Rate" dem ud fra vores egen hjemmelavede skala.

Alle udsagn og vurderinger af Coca-Colas produkter, er de to bloggeres subjektive mening. Vi håber at alle jer læsere, vil være lidt med på "legen" og deltage med jeres kommentarer.

Velkommen til vores blog

Mvh The Barrel & The Straw

mandag den 19. november 2012

De forenede Arabiske Emirater plast 500ml

كوكا كولا - إذا كان الله سوف (coca cola - hvis allah vil)


Pharoer, pyramider, Nilen, Cleopatra og alt vores andet researchede stof om Ægypten faldt pludselig til jorden da det gik op for skrivende reporter at pragteksemplaret foran os ikke er Ægyptisk men derimod fra De Forenede Arabiske Emirater. Nåh straks starter vi lige forfra...  Bare det at studere flasken er i sig selv spændende. Og lidt humoristisk... Der står "store cool, clean, dark and dry" .... hehe det er en Ørken, der er 80 millioner grader varmt, solen skinner 364 dage om året, og der er en kende støvet(læs møgbeskidt)- så ok den fjerde med dry kan da klares lokalt men cool clean og dark får de vist lidt svært ved.

Vi vil gerne takke den trofaste læser der har bragt os eksemplaret, turde smugle den ud af landet trods de maskinpistolbevæbnede vagter i lufthavnen.. Og undrer os at der overhovedet stadig eksisterer Amerikanske konsum varer på hylderne.. Jeg mener der var jo travlt i arabien med at brænde flag og diverse andre amerikanske ting af så hvorfor der stadig er cola på hylderne er os en gåde. Men det viser jo dobbeltmoralen for statsafgiften skal jo stadig ind :-) Bortset fra det er flasken spændende og dragende.



På den anden side ved vi jo ikke hvad flasken indeholder??? Er det kun forvildede turister der drikker det? er det forgiftet ? eller det der er værre - har de med urin skændet drikken ? er det blot olie flasken indeholder? Jeg ringer Obama op og sørger for at han har en let infanteri division på 10.500 mand stående klar hvis det skulle være tilfældet- Nå vi åbner og sætter livet på spil for læsernes skyld !

Dang - der er sgu et godt fizz i den flaske og dejlig meget brus i kan man høre. Den syder og bobler som den skal. Og så smager vi - med stor overraskelse til følge. Den smager jo godt ! og .... hehe den smager faktisk af mere og bedre end den Amerikanske vi smagte tidligere i aften. . . . . Ved ikke lige helt hvad jeg skal sige her..... Jo ved sammenhold mod referencen er der en anelse mindre smag i, mere udvandet. Men den er faktisk helt drikbar. Hmm noget er helt galt her. Amerikanerne er vist ved at miste taget. Noget siger mig at dette ikke er det sidste vi hører til dette perspektiv - jeg kan mærke en større reportage under opsejling. Vedr colaen -Overrasket igen. 

Allah var med os idag. 

Rating Oktan 72 - En spændende gang raffinerede olie/sand produkt.

The Straw


2 kommentarer:

  1. Dålig valg af skrifttype.. er ikke så nemt at læse :(

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære læser
      Ja skrifttypen er lidt svær at læse, men vi syntes den passede godt ind i det lidt arabiske tema.

      mvh

      The Barrel

      Slet