The Beginning

Vi sad to venner på trappen og nød en dåse cola hver. Da denne var tom og vi trængte til mere, åbnede vi en 2 liters flaske indkøbt i nærmeste supermarked. Skuffelsen var stor hos os begge, da denne, i forhold til en dåse, smagte både flad og var helt anderledes i smag og sødme.

Det var i dette øjeblik at vi blev mere opmærksomme på at kvaliteten på Coca-Cola var/er meget svingende. Det er stor forskel på smagen alt efter hvilken emballage eller hvilket land Coca-Colaen kommer fra.

I denne blog taler vi kun om Coca-Cola, alle andre mærker opfatter vi som surrogater, der intet har med "the real thing" at gøre. Når vi fremover nævner Cola er det underforstået Coca-Cola.

Vi vil forsøge at anmelde alle de typer af Cola vi kan komme i nærheden. Det være sig forskellige slags alt efter emballagetype, nationalitet e.t.c. For os er helhedsoplevelsen også vigtig, hvorfor vi vil "Rate" dem ud fra vores egen hjemmelavede skala.

Alle udsagn og vurderinger af Coca-Colas produkter, er de to bloggeres subjektive mening. Vi håber at alle jer læsere, vil være lidt med på "legen" og deltage med jeres kommentarer.

Velkommen til vores blog

Mvh The Barrel & The Straw

søndag den 18. november 2012

Polsk dåse, 33cl

EM (fodbold) limited edition

Na Zdrowie !

Dette eksemplar blev bragt til os - personligt leveret - af en af vores udenlandske læsere. Mange tak herfor! Vi bemærker denne dåse har den 'normale' cola røde farve som er en metallisk rød hvorimod mange af de andre EM editions har en til lejligheden anderledes skændig dansk bleg postkasserød.

Ved åbning af dåsen er der straks noget gal med lyden.. Havde det været et skydevåben ville jeg have sagt den 'klikkede' ... Der var blot et 'klick' og ikke mere. Intet 'Fizz'. Men brusen lyder af den samme..

De er faktisk tæt på hinanden i smagen men boblerne mærkes tydeligt forskellige. Med ord ville jeg sige boblerne i reference colaen kradser lidt på tungen hvorimod den polske har meget blidere bobler. 'Cola for softies?' spørger The Barrel og ja det må vel være meget rammende for smagen er faktisk tæt på måske lidt sødere. Straks kommer vi til at bekymre os om det er den lange bumpede transport ad landvejen fra polen der som med fin champagne kan have slået boblerne i stykker?? Men måske er den bare designet således - det er umiddelbart ikke noget vi kan svare på nu og her. Men danske grænse handlede dåser transporteres jo også langt ad landvej.

Alt i alt en acceptabel cola.

Rating 94 Den falder lidt på de ultra små bobler som dog nok vil falde i nogens smag.

The Straw

Ingen kommentarer:

Send en kommentar