The Beginning

Vi sad to venner på trappen og nød en dåse cola hver. Da denne var tom og vi trængte til mere, åbnede vi en 2 liters flaske indkøbt i nærmeste supermarked. Skuffelsen var stor hos os begge, da denne, i forhold til en dåse, smagte både flad og var helt anderledes i smag og sødme.

Det var i dette øjeblik at vi blev mere opmærksomme på at kvaliteten på Coca-Cola var/er meget svingende. Det er stor forskel på smagen alt efter hvilken emballage eller hvilket land Coca-Colaen kommer fra.

I denne blog taler vi kun om Coca-Cola, alle andre mærker opfatter vi som surrogater, der intet har med "the real thing" at gøre. Når vi fremover nævner Cola er det underforstået Coca-Cola.

Vi vil forsøge at anmelde alle de typer af Cola vi kan komme i nærheden. Det være sig forskellige slags alt efter emballagetype, nationalitet e.t.c. For os er helhedsoplevelsen også vigtig, hvorfor vi vil "Rate" dem ud fra vores egen hjemmelavede skala.

Alle udsagn og vurderinger af Coca-Colas produkter, er de to bloggeres subjektive mening. Vi håber at alle jer læsere, vil være lidt med på "legen" og deltage med jeres kommentarer.

Velkommen til vores blog

Mvh The Barrel & The Straw

søndag den 18. november 2012

Spansk dåse 33cl

Åh Hispaniola ! - Farewell and Adieu !

Endnu et pragt eksemplar bragt til os fra en europæisk afkrog nærmere betegnet Mallorca. Dog skal det siges den er tappet i Barcelona for fremtidig reference.

Dette er også en EM edition og denne har den kendetegnende postkasserøde farve som giganterne valgte at skænde vores drik med under de der lege i London i sommers. Dette eksempel kommer i øvrigt med påtrykt QRC 'app'skanningskode som linker til en spansk sports site uden det store indhold længere - men nogen flotte cocacola logoer er der da i det mindste. Vi vedlægger her QRC'en for læsernes fornøjelse.

Normal lyd og følelse ved åbning selvom hullet i dåsen er mærkbart mindre. Den bruser og lyder godt - faktisk næsten som de gør i reklamefilmene :-)

Men her hører roserne så også op - vi er straks enige om at den smager ikke rigtigt. Lidt sødere som de fleste sydeuropæiske men vandet den er brygget af i Barcelona er tydeligt forkert. Og har den måske en bismag af klor ?? Vi har hørt om at når vand kvaliteten er for dårlig så tilsætter de diverse rensemidler for at gøre det drikbart.



Og smagen .. hmm mine tanker løber straks af med mig og tænker det her ville måske gå i 'Op på fars hat' eller noget som Kell og Yvonne ville acceptere serveret til en grisefest på Mallorca men det svineri her ville ikke engang blive accepteret til en dansk julefrokost som fortynder til den billigste Morgan slave rom. FY !

Bliver nød til lige at tilføje et citat fra en gammel engelsk navy-sømands vise "farewell and adieu to you spanish ladies, farewell and adieu to you ladies of spain"


Rating 69 - Eneste formildende omstændighed er at vi jo er taknemmelige for at nogen har bragt os endnu et prøve eksemplar så vi ved hvor vi ikke skal tage hen efter cola !

The Straw 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar