The Beginning

Vi sad to venner på trappen og nød en dåse cola hver. Da denne var tom og vi trængte til mere, åbnede vi en 2 liters flaske indkøbt i nærmeste supermarked. Skuffelsen var stor hos os begge, da denne, i forhold til en dåse, smagte både flad og var helt anderledes i smag og sødme.

Det var i dette øjeblik at vi blev mere opmærksomme på at kvaliteten på Coca-Cola var/er meget svingende. Det er stor forskel på smagen alt efter hvilken emballage eller hvilket land Coca-Colaen kommer fra.

I denne blog taler vi kun om Coca-Cola, alle andre mærker opfatter vi som surrogater, der intet har med "the real thing" at gøre. Når vi fremover nævner Cola er det underforstået Coca-Cola.

Vi vil forsøge at anmelde alle de typer af Cola vi kan komme i nærheden. Det være sig forskellige slags alt efter emballagetype, nationalitet e.t.c. For os er helhedsoplevelsen også vigtig, hvorfor vi vil "Rate" dem ud fra vores egen hjemmelavede skala.

Alle udsagn og vurderinger af Coca-Colas produkter, er de to bloggeres subjektive mening. Vi håber at alle jer læsere, vil være lidt med på "legen" og deltage med jeres kommentarer.

Velkommen til vores blog

Mvh The Barrel & The Straw

mandag den 20. februar 2012

Kommer snart

Kære læsere

Inden længe kommer vi med næste anmeldelse her på siden. Vi anmelder den danske 50 cl. plastflaske, som vi i redaktionen er meget spændt på at teste. Lever den mon op til vores forventning? - formen er der og størrelsen er passende - men om dette er nok til en topplacering på vores alltime hitliste, må vores endelige test afgøre.

Følg med her på siden og få svar.

Have a "Coke" day

The Barrel

2 kommentarer:

  1. Glæder mig til at høre jeres saglige mening om 1/2literen.

    MR. X

    SvarSlet
  2. Mens man venter i åndeløs spænding, kan man jo altid drømme om, at snige sig med på et fieldtrip hertil: http://www.worldofcoca-cola.com/

    SvarSlet